Gyulai Várfürdő Közlemény az Év fürdője 2016 szavazásról - Gyulai Várfürdő

FORGOT YOUR DETAILS?

Közlemény az Év fürdője 2016 szavazásról

Írta: / kedd, 06 szeptember 2016 / Témakör:Hírek, Kiemelt hírek
 

Közlemény az Év fürdője 2016 szavazásról

 

A termálfürdő.hu fürdőszakmai internetes portál a Magyar Fürdőszövetség szakmai együttműködésével 2016-ban is megszervezte az “Év fürdője 2016” közönségszavazást, amely augusztus 31-én zárult. A résztvevő fürdőkre három kategóriában (Év fürdője, Év feltörekvő fürdője, Helyiek kedvenc fürdője) összesen 189.000 szavazat érkezett 151.000 szavazótól (egy szavazó mind a három kategóriában leadhatott egy-egy szavazatot).
 
A Gyulai Várfürdő a legnagyobb fürdők kategóriájában az előkelő második helyen végzett a megmérettetésben a vendégek internetes szavazatai alapján. Az “ezüst éremre” a Várfürdő menedzsmentje kiemelten fontos visszajelzésként tekint, amit a saját vendégeitől kapott, ezért termékeit, szolgáltatásait továbbra is az elmúlt években tudatosan felépített stratégiai irányokban fejleszti tovább.
 
Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves vendégünknek, partnerünknek, a fürdő eseményeit követőknek a rendkívül értékes szavazatokat! Mindet igyekezetünkkel azon dolgozunk, hogy ezt a bizalmat a jövőben is megszolgáljuk!
 
 
Gyula, 2016. szeptember 5.

Boros László Attila
ügyvezető

 
 
 
A szavazás részletes eredménye megtekinthető az alábbi weboldalon azevfurdoje.hu/top15
 

Az év fürdője - 2016

Vélemény, hozzászólás?

FEL shared on wplocker.com