Ajánlattételi felhívás üzlethelyiség hasznosítására

2018.03.09.

 Ajánlattételi felhívás üzlethelyiség hasznosítására


A GYULAI VÁRFÜRDŐ Kft. tulajdonosként és bérbeadóként – nyílt licit keretében – ajánlatokat kér a Gyulai Várfürdőben található alábbi üzlethelyiség bérleményként történő üzemeltetésére az alábbiak szerint:

2018 - 2020. közötti időszakra bérbe vehető bérlemény adatai

Sorszám
Bérlemény neve, hasznosítási célja
Bérlemény jellege és mérete
Minimális nettó bérleti díj/év
37. sz. Cukrászda
(kőhíd bejáratnál)
zárt felépítmény: 110,5 m2
szabad terület: 50 m2
1.500.000 Ft
       

 

 

Az üzlethelyiségben kizárólag olyan tevékenység végezhető, amely nem jár zajjal, szaghatással, környezete szennyezésével, a vendégek nyugalmának és a fürdő üzemelésének zavarásával, valamint nem sérti a GYULAI VÁRFÜRDŐ Kft. üzleti érdekeit. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlatok beérkezését követően szerződéskötés előtt saját hatáskörében kizárjon egyes tevékenységeket. Franchise rendszerben végezni kívánt tevékenység esetében meg kell adni az adott franchise rendszer és jogtulajdonosának nevét, elérhetőségét is.

A bérleti jogviszony 2020. augusztus 30. napjáig szóló határozott időtartamra jön létre, a bérlemény üzemeltetésére kizárólag a nyári hónapokban (június, július, augusztus) van lehetőség.

Bérbeadó felhívja az ajánlattevők figyelmét arra, hogy bérbeadó a Várfürdő területén általa tulajdonolt egységekben forgalmazandó egyes termékekre vagy termékcsoportokra kizárólagos forgalmazási szerződést kötött, ezért az ajánlattevőnek szerződésben kell vállalnia, hogy az általa üzemeltetett bérleményben az adott termékkörben kizárólag e beszállító termékeit forgalmazza.

A GYULAI VÁRFÜRDŐ Kft. a 2013. évi V. tv. (Ptk.) 6:74. § (2) bekezdése alapján kiköti azt a jogát, hogy a jelen felhívásban foglaltaknak megfelelő, legkedvezőbb ajánlatot benyújtó ajánlattevővel szemben a szerződés megkötését indokolás nélkül megtagadja.

Az üzlethelyiségek helyszíni megtekintésre a bérbeadó 2018. március 26-án 9.00-10.00 között biztosít lehetőséget. A bérleményekről információ kizárólag e-mailben kérhető az info@varfurdo.hu címen.

Nyílt licit időpontja: 2018. március 27-én 10.00 órakor, helyszíne: Várkert u. 2. (A GYULAI VÁRFÜRDŐ Kft. tárgyalóterme)


GYULAI VÁRFÜRDŐ Kft.

visszalépés...
EXP