Az év legnépszerűbb fürdői közé került a Gyulai Várfürdő

2018.11.28.

 A gyulai fürdő alig 50 szavazattal maradt le a második helyről.

A Termalfurdo.hu weboldal által meghirdetett Az Év Fürdője versenyen idén is a dobogóra került a Gyulai Várfürdő. A harmadik helyezésért járó díjat november 7-én adták át a Gyulai Várfürdőben.

Az elismerést Kun Miklós, Gyulai Várfürdő ügyvezetője vette át a szavazás főszervezőjétől, Sánta Tibortól, aki elmondta: a gyulai komplexum alig ötven szavazattal maradt le a második helyről.

– A helyi fürdő az eddigi szavazásokon minden alkalommal dobogóra került, idén 7632 szavazatot kapott a vendégektől – árulta el a verseny ötletgazdája.

Kun Miklós kiemelte: három kategóriában rendezték meg a versenyt, a gyulai fürdő ezek közül a legjelentősebbet célozza meg évről évre.

– A vendégek elkötelezettségét és szeretetét fejezi ki a díj, amelyet így nekik köszönünk elsősorban – mondta az ügyvezető, majd hozzátette: jövőre legalább a második helyet szeretnék elérni a versenyen.

Az idei megmérettetésen a mórahalmi és a zalakarosi fürdő előzte meg a Gyulai Várfürdőt. Jövőre a szabályok szerint a győztes nem indulhat, de újra versenyben lesz Hajdúszoboszló fürdője, amely a tavalyi fődíjat nyerte el.

 

visszalépés...
EXP