Szolgáltatások

 

Beauty Masszázs Szalon

Egy fárasztó hét után mindenkinek jólesik egy frissítő masszázs. A különböző masszázsolajok és krémek nem csak a testet frissítik fel, de segítenek az ellazulásban, és feltöltődésben is. Vendégeink részére közel 40 féle különböző masszázslehetőséget kínálunk fel. Legyen szó aromaterápiás masszázsról, beauty masszázsokról,vagy különleges extra masszázsokról. A Gyulai Várfürdő széles kínálattal, kedves személyzettel,és kényelmes, tiszta környezettel várja az ellazulni vágyódó Vendégeket! A masszázsokra előzetes bejelentkezés szükséges, amelyek módjairól itt tájékozódhat.

Bővebben

 

Castello Wellness és Szaunapark

A Gyulai Várfürdő Castello Szaunaparkja igazi csemege azon kedves Vendégeink részére, akik a szaunázás szerelmesei. A többféle szaunakínálatunkból mindenki kedve szerint válogathat. Közismert, hogy ez a kezelés jótékonyan hat az immunrendszerre, erőn lét és fittségjavító hatással bír. Méregtelenítő hatással is támogatja a szervezetet, így fogyás, illetve alakformálás céljából is érdemes igénybe venni. Hölgy Vendégeink kedvelt motivációja, hogy a szaunázás szépíti a bőrt, frissíti, feszesíti és üdévé teszi azt. A lélekre üdítő hatással vannak a különböző rituális szaunafelöntések.

Bővebben

 

Éjszakai wellness

Baráti társaságok, ifjú- és idősebb szerelmespárok kedvelt kikapcsolódási és felfrissülési lehetősége az éjszakai wellness. Testet – lelket regenerál, aktív pihenést nyújt a wellness szerelmeseinek. A különleges kialakítású és hangulatú kupolás medencetérben különböző élményfunkciók is megtalálhatók. A medence feletti galériarészben pihenőterasz került kialakításra. Az éjszakai wellness péntek és szombat este vehető igénybe.

Bővebben

 

Gyermekkuckó

A gyermekeikkel érkező párok nagy problémája szokott lenni, hogy a kicsikkel nem lehet minden medencébe bemenni,viszont a kicsik medencéjében a szülők nem tartózkodhatnak. A közös családi programokon túl jól eshet egy-két kettesben eltöltött óra. A Gyermek kuckó olyan helyet biztosít a 10 év alatti gyermekek részére, ami varázslatos kalandokat tartogat nekik, a szülőknek pedig megnyugtató “babysitter” szolgáltatást ad.

Bővebben

 

EXP