Szolgáltatások

Beauty Masszázs Szalon

Egy fárasztó hét után mindenkinek jólesik egy frissítő masszázs. A különböző masszázsolajok és krémek nem csak a testet frissítik fel, de segítenek az ellazulásban, és feltöltődésben is. Vendégeink részére számtalan különböző masszázslehetőséget kínálunk. Megújult kínálatunkban szerepel a hagyományos gyógymasszázs, emellett relaxáló masszázs, beauty masszázs, talpmasszázs és nyirokmasszázs is. A Gyulai Várfürdő széles kínálattal és kedves személyzettel várja az ellazulni vágyódó Vendégeket! A masszázsokra előzetes bejelentkezés szükséges!

Bővebben

Castello Wellness és Szaunapark

A Gyulai Várfürdő Castello Szaunaparkja igazi csemege azon kedves Vendégeink részére, akik a szaunázás szerelmesei. A többféle szaunakínálatunkból mindenki kedve szerint válogathat. Közismert, hogy ez a kezelés jótékonyan hat az immunrendszerre, erőn lét és fittségjavító hatással bír. Méregtelenítő hatással is támogatja a szervezetet, így fogyás, illetve alakformálás céljából is érdemes igénybe venni. Hölgy Vendégeink kedvelt motivációja, hogy a szaunázás szépíti a bőrt, frissíti, feszesíti és üdévé teszi azt. A lélekre üdítő hatással vannak a különböző rituális szaunafelöntések.

Bővebben

Éjszakai wellness

Baráti társaságok, ifjú- és idősebb szerelmespárok kedvelt kikapcsolódási és felfrissülési lehetősége az éjszakai wellness. Testet – lelket regenerál, aktív pihenést nyújt a wellness szerelmeseinek. A különleges kialakítású és hangulatú kupolás medencetérben különböző élményfunkciók is megtalálhatók. A medence feletti galériarészben pihenőterasz került kialakításra. Az éjszakai wellness szombat esténként vehető igénybe.

Az évi két alkalommal esedékes üzemszünet idején az éjszakai wellness szünetel!

Bővebben

Gyermekkuckó

A gyermekeikkel érkező párok nagy problémája szokott lenni, hogy a kicsikkel nem lehet minden medencébe bemenni,viszont a kicsik medencéjében a szülők nem tartózkodhatnak. A közös családi programokon túl jól eshet egy-két kettesben eltöltött óra.

 

A Gyermek kuckó olyan helyet biztosít a 10 év alatti gyermekek részére, ami varázslatos kalandokat tartogat nekik, a szülőknek pedig megnyugtató “babysitter” szolgáltatást ad.

Bővebben

Babaúszás

A babaúszásra szóló belépőjegy ára 2000,- Ft.

Babaúszás az AquaPalotában minden szombaton 9:00-10.00 óráig. A babaúszásra érkező vendégek számára találkozó szombatonként 08.30-kor a téli főbejáratnál. Az AquaPalotába való belépés egyszerre történik a babaúszáson résztvevők számára. A babaúszásra megváltott belépőjegy csak a babaúszás időtartama alatt, és csak babaúszáson való részvételre jogosít fel. A fürdő egyéb szolgáltatásainak igénybevétele esetében a mindenkori árjegyzékben található belépőjegy árát szükséges megfizetni.

Az évi két alkalommal esedékes üzemszünet idején a babaúszás szünetel!

Bővebben

Pancsoló program

Konduktor és Neuro-hidroterapeuta szakemberünk szeretettel várja a gyermekeket 5 hónapos kortól 4 éves korig vízi foglalkozásokra. A program terápia, fejlesztés és prevenció céljából egyaránt alkalmazható.

A foglalkozások célja: a mozgásfejlesztésen túl a víz szeretetének kialakítása, szülő-gyermek kapcsolat elmélyítése, szocializáció, kommunikáció- beszédindítás elősegítése. A gyermekek vízben sokkal együttműködőbbek, mint a szárazföldön. Könnyebben oldanak meg olyan feladatokat, melyeket otthon vagy tornaszobában nem szívesen végeznek.

Maximális csoportlétszám: 5 fő. A foglalkozások minimum 4 fő jelentkezése esetén indulnak. Foglalkozások helyszíne: a Gyulai Várfürdő élményfürdője, az AquaPalota, 1. emeleti pezsgő medencéje

Bővebben

EXP